059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

ELO TOUCH SOLUTIONS IDS

LCD zaslon na dotik v velikosti do 176,6 cm (70''). Vgrajena opcija high-end PC modul z do 3,6GHz. Eleganten in zelo tanek dizajn
  • LCD zaslon na dotik v velikosti do 176,6 cm (70'')
  • Vgrajena opcija high-end PC modul z do 3,6 GHz
  • Eleganten in zelo tanek dizajn
  • Robusten IntelliTouch Plus ali optični Touch tehnologija za multi-touch uporabo
VESA stenski nosilec ali opcijsko stojalo za namizno uporabo
Zasloni na dotik Elo Touch solutions so na voljo v velikosti 81,3 cm ( 32 '') , 106,7 cm (42 '') , 138,6 cm (55 '') in 176,6 cm (70 '').Skozi svojo modularno zasnovo se lahko touchmonitors v nekaj korakih spremeni v polnopravne kompletne računalnike z visoko zmogljivostjo.

Ogromno informacij in primerjava povratne informacije v realnem času izpolnijo zahteve številnih strank neposredno na mestu , medtem ko so zaposleni osredotočeni na druge naloge.Zasloni polne visoke ločljivosti z 1920 x 1080 slikovnih pik ,format 16:9 , se lahko uporabljajo bodisi v ležečem ali pokončnem položaju , in končno tehnologija na dotik , z vrhunsko kakovostjo slike , zagotavlja visoko zmogljivost v vsakem okolju.

Elo Touch se pohvali z optično touchscreen tehnologijo : drobne kamere na vogalih monitorja zagotavljajo odlično odzivnost s štirimi ali šestimi povsem neodvisnimi touchpoints hkrati. S svojimi šestimi sočasnimi točkami na dotik , je7001L izdelan za hkratno uporabo več ljudi. Prav tako ni pomembno, če se dotakneš s prstom , z rokavicami ali z navadnim predmetom.Še en vrhunec teh sistemov je neobvezno enostavna širitev monitorjev z različnimi visoko zmogljivih komponentami osebnih računalnikov in operacijskih sistemov : preko priključnega sistema , se preprosto vstavi modul z vgrajenim procesorjem Intel. Računalnik je lepega dizajna in ni okoren ter ima skrite napajlne kable.Imate izbiro različnih procesorjev Intel Celeron Dual Core , kot so , i3 in Core i5 . Izbira operacijskega sistema Windows XP , Windows 7 ali različico brez operacijskega sistema , kot tudi številni vmesniki zagotovijo izjemno prilagodljivost in skladnost za vse digitalne aplikacije.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?